Voor startende mensen op de woningmarkt is de hypotheekadvieswijzer een aanrader.

Wij, als jong stel, met een eigen onderneming (sinds voorjaar 2013) wilden graag een huis kopen, nadat we een paar keer bij diverse bedrijven kregen te horen dat dit onmogelijk was en we eerst minstens drie jaarcijfers moesten hebben van het bedrijf, zijn we terecht gekomen bij Paul.

Samen met ons en de gegevens die we al hadden zijn we gaan kijken of het zou gaan lukken, nu een jaar later wonen we alweer op een plek waar we ontzettend graag wilden gaan wonen. Het was soms een frustrerende periode omdat je niet weet wat je moet verwachten en wat er allemaal bij komt kijken. Maar Paul heeft ons altijd goed begeleid in het hele proces en nog steeds kunnen we altijd bij hem terecht voor vragen en adviezen.

Als ik mensen hoor over het feit dat het zonde van je geld is om een onafhankelijke hypotheekadviseur in de armen te nemen. Wij vonden en vinden het nog altijd geen zonde van ons geld, dankzij Paul hebben wij namelijk ons doel (het huis en vooral de plek waar we graag wonen) kunnen bereiken.

Bianca Snijders

******************************************************************************************************

Een hypotheek nemen doe je niet zomaar. Het is een weloverwogen keuze en daarbij wil je zeker weten dat je niets over het hoofd hebt gezien. Omdat er zoveel op je af komt, heb ik ervoor gekozen om naar een tussenpersoon te gaan.
Paul is een betrouwbaar persoon, die zowel zicht heeft op de zakelijke kant als op jouw persoonlijke kant. Hij geeft advies en raad waar nodig en je weet dat je bij hem in goede handen bent. Hij weet waar hij het over heeft en staat voor je klaar.

Arenda Geersing, eengezinswoning gekocht te Roden”